Werken bij

Ons restaurant is gevestigd op Landal Klein Oisterwijk, een recreatiepark gelegen op een bijzonder mooie locatie midden in Oisterwijkse natuur. Het park bestaat op dit moment uit 40 luxe vakantielodges welke in de verhuur zijn via Landal en de komende jaren worden deze plannen uitgebreid met extra vakantielodges en een nieuw centrumgebouw met vele faciliteiten.

De huidige horeca faciliteiten op ons park bestaan uit Restaurant De 3 Vennen met een groot buitenterras direct gelegen aan de natuurspeeltuin en een Beachbar omringd met witte loungebanken in het zand, nabij het natuurlijk zwemven.
Vanuit De 3 Vennen wordt ontbijtservice, lunch, borrel en avondkaart gefaciliteerd maar ook vele bedrijfsevenementen waaronder georganiseerde BBQ’s voor groepen.

Landal Klein Oisterwijk is ter uitbreiding van haar team op zoek naar (een):

  • Medewerkers Technische Dienst en Infra
  • Vakantiekrachten horeca
  • Vakantiekrachten groen

Ben jij die enthousiaste, flexibele en servicegerichte collega die we zoeken? Informeer dan via contact@kleinoisterwijk.nl naar de mogelijkheden of neem telefonisch contact op via 013-5282059 en vraag naar de juiste afdeling. Of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op met jou.

We maken graag kennis met jou via een vrijblijvend gesprek!

"*" geeft vereiste velden aan

Ik heb interesse in de functie(s):*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.