Onder leiding van de Manager Horeca stuur je de horeca medewerkers operationeel aan. Je bent het eerste aanspreekpunt voor hun en ziet erop toe dat de verwachtingen en wensen van onze gasten worden gemanaged. Verder draag je zorg voor de communicatie (telefonisch of per mail) met gasten omtrent reserveringen en overige verzoeken. Als Shiftleader Horeca werk je waar nodig mee in de bedieningsuitvoering.
Shiftleader Horeca.
Shiftleader Horeca (28 tot 38 uur)
Werkzaamheden.
- Het inroosteren, opleiden en inwerken van medewerkers
- Het zelf meewerken in de uitvoering van de bediening
- Het bijhouden van de horeca mail en het uitbrengen van offertes en maken van reserveringen
- Het assisteren bij de opbouw bij groepsreserveringen
- Het zorgdragen voor de dagopstart en/of dagafsluiting
- Het beheren van de verbruiksvoorraad (linnengoed, servies, glaswerk, bestek e.d.) en het signaleren van verwachte tekortkomingen
- Het toezien op de naleving van de HACCP, ARBO en overige werk- en veiligheidsvoorschriften
Functie-eisen.
- Je hebt enige jaren ervaring in de horeca én met het aansturen van medewerkers
- Je bent service-gericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling (Nederlands en Engels) als schriftelijk.
- Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en hebt een creatief oplossend vermogen.
- Je bent representatief, enthousiast, een teamplayer en flexibel inzetbaar.
- In het bezit van een SVH-leermeesterdiploma en BHV-diploma (of bereid dit te halen).
- Aantal uren per week: 28 tot 38 uur
Kom jij ons team versterken?
Ben jij die vlotte en gastvrije teamplayer die we zoeken? Landal Klein Oisterwijk is een snel groeiende organisatie en staat open voor een kennismakingsgesprek om samen te kijken naar de mogelijkheden.
Contactformulier Vacatures
"*" geeft vereiste velden aan