VROLIJK PASEN!
Vier het bij de 3 vennen…

Paashaas

….Vrolijk Pasen Ei, ei, ei en we zijn zo blij, want het is bijna Pasen dat vieren wij! Na een lange tijd kunnen we eindelijk weer samen met jullie en de kids Pasen vieren. De grote vraag is alleen hoe we het gaan vieren.

Paasarrangement
Waarom zelf een brunch in elkaar flansen, als wij vanuit De 3 Vennen een heerlijke brunch voor jullie kunnen voorbereiden? Tussen 11.00 – 14.00 uur is er de mogelijkheid bij ons te genieten van een heerlijke paasbrunch. Gerookte zalm, Green Shells en versgebakken broodjes zijn onder andere aanwezig voor de lunch. Daarbij denken we ook aan de vitamines, dus zal er een lekker versgeperste jus d’orange en vers fruit bij zitten. Kortom geen zorgen over een lege maag.  

Met een goed gevulde maag is het tijd om paaseieren te zoeken. Onze omgeving ligt namelijk vol met paaseieren. Vinden de kids 5 paaseieren dan staat er een leuke paasverrassing op ze te wachten. Ook zijn er volop kleurplaten aanwezig in het paasthema zodat de kids zich niet hoeven te vervelen. 

Omgeving
De 3 Vennen ligt midden in de natuur, dus er is ook nog tijd voor een heerlijke wandeling. Met de natuurpoort van Klein Oisterwijk als startpunt en gratis parkeerplekken voor de deur is het paasfeest helemaal compleet. 

Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij. Deze paasbrunch serveren wij voor € 18,75 per persoon, kinderen t/m 10 jaar betalen slechts € 12,50.

Kom jij zondag 17 of maandag 18 april ook bij ons langs om de beleving te proeven? Reserveer dan uw tafeltje hier