Impressie

De uitstraling: “ Voor de liefhebbers is er de dinerkaart, samengesteld door niemand minder dan Rudolph van den Broek. Hij heeft zijn sporen verdiend als chef. Hij werkte onder meer met grootheden in Ierland als Paul Rankin (de man die met restaurant Roscoff als eerste een Michelinster in Noord-Ierland binnenhaalde). Van den Broek was ook evenementcateraar voor Van den Ende Productions. Nu kan men in Oisterwijk genieten van zijn creaties in De 3 Vennen.”
Hieronder een impressie van De 3 Vennen en de Beachbar. Komt u ook de sfeer proeven?

“Warme tinten in het interieur, modern meubilair, stoelen die lekker zitten zorgen voor een sfeervolle ambiance. Als in de zomer de buitenverlichting op het terras aan is voel je je als ‘God in Oisterwijk’. De 3 V’s staan voor diversiteit in het menu: vis, vlees en vegetarisch eten. De gerechten hebben allemaal een luxere uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan de Irish beefburger die bestaat uit 100% Iers vlees. Het Ierse verleden van de kok staat er garant voor dat men kwaliteit geserveerd krijgt.”

Zin in meer? Volg onze socials of neem contact op!

KOM LANGS EN PROEF DE BELEVING

Wilt u de zekerheid van een plekje in ons restaurant, op het terras of in de Beachbar dan is het handig van tevoren even te reserveren. Hieronder kunt u online reserveren. Wilt u toch liever bellen dan kan dit op 013-5282059.