Beachbar Klein Oisterwijk

De openingstijden van onze Beachbar zijn weersafhankelijk (houd onze socials in de gaten)

Dat onze omgeving prachtig is wist u vast al, maar dat u nu ook liggend op ons loungebanken van Borek met een cocktail in uw hand kan genieten van de natuur is nieuw. Terwijl u heerlijk relaxt kunt u een oogje in het zeil houden op de kids. Zijn ze lekker aan het spelen in het water of springen ze een gat in de lucht op ons gekleurde springkussen?

De vrij-mibo wordt tot een nieuw niveau gebracht met onze heerlijke fingerfood hapjes. Kom de beleving proeven met onze zelf-service en zoek een plekje in de zon.

Zoals hierboven aangegeven is de beachbar ook ideaal voor kids. “Mam, mag ik een ijsje?” Een vraag die vrijwel ieder kind stelt als ze onze beachbar zien. De beachbar ligt pal naast onze zwemvijver en de natuurspeeltuin. De ideale plek om na het spelen en zwemmen even op adem te komen.

Ook voor bedrijfsgelegenheden is het in overleg mogelijk deze bij ons restaurant te betrekken. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor een heerlijke BBQ, lunch of borrel bij onze Beachbar. Proef de beleving, lekker met de voetjes in het zand.

De openingstijden van onze Beachbar zijn weersafhankelijk.
Houd onze socials in de gaten!