Beachbar Klein Oisterwijk

Onze Beachbar opent weer in april ’24

Dat onze omgeving prachtig is wist u vast al, maar dat u nu ook liggend op ons loungebanken van Borek met een cocktail in uw hand kan genieten van de natuur is nieuw. Terwijl u heerlijk relaxt kunt u een oogje in het zeil houden op de kids. Zijn ze flink aan het doortrappen op de waterfiets of springen ze een gat in de lucht op ons gekleurde springkussen?

De vrij-mibo wordt tot een nieuw niveau gebracht met onze heerlijke fingerfood hapjes. Kom de beleving proeven met onze zelf-service en zoek een plekje in de zon.

Zoals hierboven aangegeven is de beachbar ook ideaal voor kids. “Mam, mag ik een ijsje?” Een vraag die vrijwel ieder kind stelt als ze onze beachbar zien. De beachbar ligt pal naast ons zwemven en de natuurspeeltuin. De ideale plek om na het spelen en zwemmen even op adem te komen. De ijsjes variëren van Sundae’s, magnums tot softijs.

Ook voor bedrijfsgelegenheden is het in overleg mogelijk deze bij ons restaurant te betrekken. De kiosk heeft eigen openingstijden en zal dus niet altijd geopend zijn op het moment dat ons restaurant geopend is.

Onze Beachbar opent weer in april ’24.
Houd onze socials in de gaten!