ACTIVITEITEN

Op ons park Klein Oisterwijk creëren we unieke belevingen in de mooie Oisterwijkse natuur. Kies voor leuke sport-, spel- en teambuildingsprogramma’s op maat perfect voor ieder gezelschap van 2 tot maar liefst 750 personen.

Leef je uit op ons outdoor-terrein met een Adventure Race, Survival of Obstacle Run Clinic. Werk aan je doeltreffendheid met boog- en buksschieten of bouw samen een vlot of brug. Ontspannen op pad door de Oisterwijkse bossen en vennen, kies dan voor een puzzel- of fotozoektocht met de Piet Plezier trapkarren of wandeltocht met een GPS-apparaat.

Laat je hersens kraken in één van onze mysterieuze Escape Rooms of speel een uitdagende Escape-kist. Of vermaak je op de natuurlijk aangelegde Adventure Minigolfbaan van Piet Plezier.

Bij Oisterwijk Adventures beleef je een unieke mix van teambuildingsopdrachten en uitdagingen. Sportief, gezellig, spannend of uitdagend en met oog voor het bourgondische Brabantse leven.
Sluit de dag af met een lekkere borrel of BBQ bij Restaurant De 3 Vennen of drink een cocktail in de hippe Beachbar aan de zwemvijver.

Alles op 1 locatie: ideaal en voor ieder gezelschap. Kom het beleven!

Meer weten over de activiteiten op ons terrein? Kijk dan gerust op:

www.oisterwijkadventures.nl